Om mig

MEET YOUR

TRAINER


Patrik Carlström

FITNESS TRAINER & MARTIAL ART EXPERT

Jag vill hjälpa dig och du kommer att lära dig

Min bakgrund inom träning sträcker sig ändan till 1988 då jag var 9 år och tog min första lektion i Taekwon-do ITF.  Nu 30år senare driver jag en egen klubb sen 9 år tillbaka och jag har tävlat aktivt med Svenska landslaget sen år 2000. På min meritlista har jag EM Guld, silver och 3 st VM brons det senaste 2013.  Nationellt har jag vunnit SM de senaste 8 gångerna jag har ställt upp.


Som tränare inom Taekwon-do ITF har jag även en hel det personer som har lyckats inom sin sport både på VM och EM. EM guld och VM guld b l.a finns på meritlistan av mina adepter.  När det gäller kampsport vet jag vad jag pratar om. Jönköping Taekwon-do ITF startades 2009 och har idag över 160 medlemmar. Vi vann SM 2017 som bästa klubb i Sverige.


Vart jag vill komma med denna presentation är att min erfarenhet som instruktör och aktivt tävlade på Elit-nivå är stor. Nu har jag valt att vidga mina kunskaper samt hjälpa andra utanför kampsporten och inom kampsport. Jag driver ett företag nu med näst intill obegränsad träningsmöjlighet för vem som helst mer eller mindre. Jag har tillgång till både träningslokal och utrustning och jag har en inriktning på den funktionella träningen utanför gymmet men naturligtvis kan jag om vanliga träningsmaskiner också.

Tränar:

Barn,ungdomar, vuxna, nyblivna mammor, lag och alla nivåer med andra ord. 

Erfarenhet:

Mer än 20 år som tränare

Specialiteter:

Kampsport, coachning, funktionell träning och självförsvar

Är du redo att börja din resa mot dina mål?

Ylab School of Health and Exercise


Jag gick min personliga tränar utbildning i sthlm 2012 på

ylab. En av Sveriges skickligaste lärare inom träning finns här.


Internationel instruktör Taekwon-Do ITF


Efter många års tränings så har jag graderat mig till mer än 4 svarta bälten vilket man bara får göra efter internationella utbildningar inom Taekwon-Do.


Plattformen


Jag har vid flera tillfällen deltagit i RF barnledarutbildning plattformen. Denna utbildning ger en mer insyn i hur man ska hantera barn i alla åldrar i samband med träning. 


CERTIFIKERAD

TRÄNARE

Utbilda personlig tränare och Taekwon-Do instruktör


Meriter från min aktiva karriär


  • World Cup Silver 2016
  • 2 st VM Brons
  • EM-Guld, EM-silver och 2 st EM Brons
  • Euro Cup-Silver
  • World cup Brons
  • 1:a Italien Open, 1:a Norway open
  • 9st SM-Guld,
  • 2st SM-Silver och 2 st SM-Brons.
  • Att tillägga jag har vunnit SM I tre olika viktklasser (-63kg, -71kg och -80kg samt ett brons I den tyngsta viktklassen +80kg). Viktklasserna är från tidigare regler.

Summerat har jag varit aktiv elitidrottare i 15år med nationella framgångar under motgångar så som skador och annat i livet.